Ce cărţi ale Editurii Nomina Lex apreciaţi mai mult ?
PUBLICITATE
A A A

Afaceri Agricole

 • Pages: 1
 • Cultura Ciupercilor PLEUROTUS - Dr. ing. Ioana Tudor

  Afaceri Agricole

  Structurata pe parcursul a 7 capitole, prezenta lucrare este o monografie a culturii ciupercilor Pleurotus spp. in tara noastra, cu actualizare la zi, ce va raspunde problemelor cultivatorilor cu suprafete restranse, in sistem clasic sau celor cu ciupercarii intensive.


  Numar de produse pe STOC:22
  Pret:22.00»17.50RON
 • Cultura ciupercilor pentru incepatori. Autor: Ioana Tudor

  Afaceri Agricole

  Structurată pe parcursul a 15 capitole, lucrarea de fata reprezintă un adevărat manual de cultivare a ciupercilor care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cultivator din România. Lucrarea prezintă, pe înţelesul tuturor, tehnologiile de cultivare pentru cinci specii de ciuperci comestibile: Champignon (Agaricus), Ciuperca termofilă, Ciuperca lui Dumnezeu, Pleurotus si Ciuperca parfumată.


  Numar de produse pe STOC:4
  Pret:23.00»18.50RON
 • Retete Culinare & Conserve cu Ciuperci

  Afaceri Agricole

  Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat în arta culinară. Acest fapt se datorează în primul rând, valorii nutritive deosebite care depinde în principal, de compoziţia chimică complexă a lor.

  Numar de produse pe STOC:85
  Pret:17.00»13.50RON
 • TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

  Afaceri Agricole

  Numite şi diamantele negre ale pământului sau diamantele gastronomiei, perle rare, delicatese de neegalat acestea sunt Ciuperci care cresc în pământ, la adâncime de 10-40 cm, unele chiar la suprafaţă sau mai în profunzime.

  Desigur veţi spune că sunt bomboane de ciocolată, sunt prăjituri, dar acestea s-au produs în zilele noastre după modelul trufelor. Adică închise la culoare, mai mult sau mai puţin rotunde, cu suprafaţa neregulată, copiind trufele, ciuperci.

  Numar de produse pe STOC:61
  Pret:20.00»16.00RON
 • Pages: 1
 
eXTReMe Tracker