Ce cărţi ale Editurii Nomina Lex apreciaţi mai mult ?
PUBLICITATE
A A A

Noutăţi editoriale

 • Pages: 1
 • Drept Penal. Partea speciala - 2015

  Sinteze Avocatura|Noutăţi editoriale|Top vânzări

  Manualul de faţă, elaborat conform prevederilor Noului Cod penal intrat în vigoare în 2014, se adreseaza în egală măsură persoanelor care vor să-şi uşureze munca de pregătire a examenelor de admitere şi definitivare în avocatură, magistratură sau alte profesii juridice din anul 2015.

  Numar de produse pe STOC:4
  Pret:89.00»59.00RON
 • Drept procesual civil. Editia a IV-a, 2014. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivare in profesia de avocat

  Sinteze Avocatura|Biblioteca Avocatului|Promoţii|Noutăţi editoriale|Top vânzări

  Lucrarea este elaborata conform tematicii prezentate de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania pentru examenul de admitere in profesia de avocat, Sesiunea Septembrie 2014

  Pentru comenzi ne puteti contacta si la Telefoanele:

  021/413.40.27 (Romtelecom);

  0745.757.098 (Orange);

  0723.845.248 (Vodafone);

  0761.694.248 (Cosmote)

  Program comenzi telefonice: Luni-Vineri, intre orele 10-16.

  Numar de produse pe STOC:77
  Pret:130.00»104.00RON
 • Pachet 2 carti DREPT CIVIL pentru EXAMENUL de ADMITERE in BAROU, 2014, | REDUCERE 35%

  Sinteze Avocatura|Biblioteca Avocatului|Promoţii|Noutăţi editoriale|Top vânzări

  Editura Nomina Lex va propune un pachet promotional, compus din două cărţi din domeniul dreptului civil, deosebit de utile în pregatirea examenelor de ADMITERE IN AVOCATURA SI MAGISTRATURA din anul 2014, şi anume:

   

  1. Drept Civil. Sinteze pentru Pregatirea Examenelor de Admitere si Definitivare in Profesia de Avocat, Editia a IV-a, Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2013 | Autori: Avocat Eduard Dragomir, Avocat Roxana Paliţă

  Manualul de faţă, elaborat în totalitate conform Noului Cod Civil, acoperă întreaga tematica ce se cere pentru examene: Partea generală a dreptului civil, Persoanele, Dreptul de proprietate si Drepturile reale, Teoria Generală a Obligatiilor, Contractele speciale si Succesiunile. Numar total de pagini: 868, Format Academic

   

  2. Noul Cod civil, republicat in M. Of. nr. 505/2011 (Ad Litteram) - editie premium, cartonata. Numar total de pagini: 600

  Ambele cărţi sunt tipărite pe hârtie de calitate superioară, interiorul este cusut iar coperta, lucios laminată, este cartonată pentru a oferi o rezistenţă mai mare în timp.

  Numar de produse pe STOC:9
  Pret:176.00»114.40RON
 • Negocierea edificatoare, 2014 | Autor: Constantin A.Z. Ciurel

  Noutăţi editoriale

  Până în anii ’90, principale tipuri de negociere erau: negocierea distributivă, cea integrativă și cea principială.

  Odată cu dezvoltarea societății umane și cu globalizarea acesteia, a apărut necesitatea evaluării efectelor oricărei negocieri asupra mediului natural și a comunității umane în care respectiva negociere își va reverbera efectele. Din această cauză a apărut, ca o necesitate vitală, negocierea edificatoare.

  Negocierea edificatoare pe lângă facilitățile și beneficiile negocierii principiale, se rezolvă fondul disputei ținându-se cont în mod obligatoriu de interesul comunității în care negocierea va produce efecte.

  Un negociator edificator deține instrumentele și tehnicile necesare spre a materializa şansa unui câştig, dar mult mai important, îmbunătățirea relaţiilor cu ceilalți parteneri și, în plus, încheierea unui acord care să fie acceptat și susținut de comunitatea în care acesta își va produce efectele.

  Negocierea edificatoare lasă de o parte vechile metehne ale „negocierii agresive” cu ale sale principii „eu să câștig, iar tu să pierzi”, reedificând spațiul negocierii astfel ca toate părțile să câştige împreună fără a-i leza pe ceilalți.

  Negocierea edificatoare este un produs al finalului de secol douăzeci pentru secolul douăzeci și unu. Ea include descoperirile mai multor domenii și mai multor cercetări interdisciplinare, apelând la logică, comunicare, teoria argumentării, analiză tranzacţională, ș.m.a.

  Negocierea edificatoare a redefinit noţiunile de cerere și ofertă, argument, argumentaţie, contra-argument și compromis, poziţie și pretenţii, obiecţiuni concesii și tranzacţii, raportându-le permanent la dimensiunea globală a negocierii și la efectele acesteia asupra mediului natural și comunității umane.

  Un negociator edificator are permanent în vedere cutumele socio-culturale ale comunității în care negocierea își va produce efectele, mediul natural asupra căruia se vor repercuta prevederile acordului și acceptul comunității umane în care se vor desfășura activitățile din respectivul acord.

  Capacitățile negociatorului edificator îl fac pe acesta indispensabil în această lume a afacerilor globale, pentru oricare dintre palierele operaționale, de la producător și distribuitor la importatori-exportatori și de la multinaționale până la rețelele naționale de comerț en-detail.

  Pentru a fi negociator edificator este nevoie de har, înainte de a dobândi prin formare, învăţare și experienţă abilitățile necesare. Tocmai datorită acestui har, fără de care poți deveni un bun meseriaș, dar niciodată un profesionist creator, profesia de „negociator edificator” este privită ca una de elită în afaceri, diplomaţie, asistență socială și politică.

  Negociatorul edificator utilizează instrumentele comunicatorului, pe cele ale specialistului în relații publice și pe cele ale negociatorului, ținând cont permanent de rolul său de reprezentat al interesului general și susținând astfel, în timpul practicării profesiei, un adevărat recital pluridisciplinar.

  Numar de produse pe STOC:50
  Pret:59.00»46.00RON
 • Pages: 1
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 Next »
 • Retete Culinare & Conserve cu Ciuperci

  Afaceri Agricole

  Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat în arta culinară. Acest fapt se datorează în primul rând, valorii nutritive deosebite care depinde în principal, de compoziţia chimică complexă a lor.

  Numar de produse pe STOC:85
  Pret:17.00»13.50RON
 • TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

  Afaceri Agricole

  Numite şi diamantele negre ale pământului sau diamantele gastronomiei, perle rare, delicatese de neegalat acestea sunt Ciuperci care cresc în pământ, la adâncime de 10-40 cm, unele chiar la suprafaţă sau mai în profunzime.

  Desigur veţi spune că sunt bomboane de ciocolată, sunt prăjituri, dar acestea s-au produs în zilele noastre după modelul trufelor. Adică închise la culoare, mai mult sau mai puţin rotunde, cu suprafaţa neregulată, copiind trufele, ciuperci.

  Numar de produse pe STOC:61
  Pret:20.00»16.00RON
 • Cultura Ciupercilor PLEUROTUS - Dr. ing. Ioana Tudor

  Afaceri Agricole

  Structurata pe parcursul a 7 capitole, prezenta lucrare este o monografie a culturii ciupercilor Pleurotus spp. in tara noastra, cu actualizare la zi, ce va raspunde problemelor cultivatorilor cu suprafete restranse, in sistem clasic sau celor cu ciupercarii intensive.


  Numar de produse pe STOC:22
  Pret:22.00»17.50RON
 • Taxele de Timbru & Timbrul Judiciar

  Legislatie & Jurisprudenta

  Lucrarea de faţă, intitulată sugestiv „TAXELE DE TIMBRU & TIMBRUL JUDICIAR” (ediţie actualizată 2010) cuprinde legislaţia actualizată 2010 în acest domeniu.

  În plus, prezenta lucrare tratează şi problematica taxelor judiciare de timbru şi a timbrului judiciar aşa cum este abordată în practica judiciară, cuprinzând hotărâri judecătoreşti cu relevanţă în acest domeniu şi de actualitate, extrasele din practica judiciară fiind pe anii 2008-2009.

  Numar de produse pe STOC:19
  Pret:27.00»21.50RON
 • Uzucapiunea

  Biblioteca Avocatului

  Titlul lucrării

  UZUCAPIUNEA. Aspecte teoretice si Jurisprudenta

  Autori

  Adriana Pena, Eduard Dragomir

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009, decembrie

  ISBN

  978-606-92282-9-6

  Format

  A5

  Nr. pagini

  256

  Numar de produse pe STOC:96
  Pret:29.00»23.50RON
 • Institutiile Uniunii Europene

  Drept European

  Titlul lucrării

  Institutiile Uniunii Europene

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2010, ianuarie

  ISBN

  978-606-8153-01-8

  Format

  A5

  Nr. pagini

  743

  Numar de produse pe STOC:18
  Pret:43.00»34.50RON
 • Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)

  Drept European

  Titlul lucrării

  Curtea Europeana a Drepturilor Omului

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009, decembrie

  ISBN

  978-606-92282-3-4

  Format

  A5

  Nr. pagini

  350

  Numar de produse pe STOC:19
  Pret:27.00»21.50RON
 • Tratatul de la Lisabona

  Drept European

  Titlul lucrării

  Tratatul de la LISABONA

  Autori

  Eduard Dragomir, Dan Nita

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009, decembrie

  ISBN

  978-606-8153-02-5

  Format

  A5

  Nr. pagini

  466

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.00»23.50RON
 • Pachetul "ADMITERE BAROU + LEGISLATIA DE BAZA 2011" - 12 CĂRŢI

  Sinteze Avocatura

   

   

  Pachetul "ADMITERE BAROU + LEGISLATIA DE BAZA" - 12 CĂRŢI conţine:

   

   

   

  DREPT PROCESUAL PENAL. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivat in profesia de AVOCAT, editia a III-a, 2011

  DREPT CIVIL. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivat in profesia de AVOCAT, editia a II-a, 2010

  DREPT PROCESUAL CIVIL. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivat in profesia de AVOCAT, editia a II-a, 2010

  ORGANIZAREA SI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivat in profesia de AVOCAT, editia a III-a, 2011, revizuita si adaugita conform Legii nr. 270/2010

  CODUL CIVIL ROMÂN, Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2009 ce cuprinde:

  - Partea I: Codul civil in vigoare, actualizat (nu au intervenit modificari legislative de la data aparitiei si pana in prezent, 8 iulie 2011)

  - Partea a II: Viitorul Cod civil - Legea 287/2009 (neintrat inca in vigoare)

  CODUL PENAL ROMÂN, Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2009 ce cuprinde:

  - Partea I: Codul penal in vigoare

  - Partea a II: Viitorul Cod penal - Legea nr. 286/2009

  CODUL DE PROCEDURA CIVILA, actualizat 2011

  CODUL DE PROCEDURA PENALA, actualizat 2011

  CODUL MUNCII, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2011, actualizat la data de 22 iunie 2011

  Cuprinde:

  - Codul muncii, actualizat 22 iunie 2011

  - Legea dialogului social nr. 62/2011

  - Legea nr. 467/2006 privind stabilirea cadrului general de informare si consultare a angajatilor

  - Legea nr. 67/2006 privind protectia drepturilor salariatilor in cazul transferului intreprinderiii, al unitatii sau al unor parti ale acestora

  - Legea nr. 344/2006 privind detasarea salariatilor in cadrul prestarii de servicii transnationale

  - Legea nr. 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca

  - Ordonanta de urgenta nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

  - Ordinul nr. 64/2003 pentru aprobarea modelului-cadru al contractului individual de munca

  CODUL FAMILIEI SI LEGILE CONEXE, actualizat la data de 15 februarie 2011, Editura CH BECK, Bucuresti, 2011

  LEGISLATIA PROFESIEI DE AVOCAT, Editura Hamangiu, Bucuresti 2011 (actualizat la data de 23 februarie 2011)

  DREPT PENAL. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivat in profesia de AVOCAT, editia a III-a, 2011

  Carte indisponibila momentan
  Pret:434.00»399.00RON
 • Pachetul "CODURI DE BAZA" - 6 Volume

  Legislatie. Coduri

  Pachetul "CODURI DE BAZĂ" este o oferta promo, valabila in limita a 50 comenzi şi conţine:

  1. CODUL CIVIL ROMÂN

  - Partea I: Codul civil in vigoare, actualizat 2009

  - Partea a II: Viitorul Cod civil - Legea 287/2009

  2. CODUL PENAL ROMÂN

   - Partea I: Codul penal in vigoare, actualizat 2009

  - Partea a II: Viitorul Cod penal - Legea nr. 286/2009

  3. CODUL DE PROCEDURA CIVILA, actualizat

  4. CODUL DE PROCEDURA PENALA, actualizat

  5. CODUL MUNCII, actualizat

  6. CODUL FAMILIEI, actualizat

  Carte indisponibila momentan
  Pret:104.00»69.00RON
 • Codul de procedura penala

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  CODUL DE PROCEDURĂ PENALA

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92282-0-3

  Format

  A5

  Nr. pagini

  223

  Numar de produse pe STOC:49
  Pret:13.00»10.50RON
 • Contractul de Leasing

  Contracte de afaceri

  Titlul lucrării

  Contractul de Leasing. Consideratii teoretice. Analize practice si Studii de caz. Jurisprudenta in materie. Modele de contracte. Legislatie

  Autori

  Av. Eduard Dragomir, Georgiana Ciobotea

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92282-8-9

  Format

  A5

  Nr. pagini

  198

  Numar de produse pe STOC:43
  Pret:15.00»12.00RON
 • Codul familiei

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  CODUL FAMILIEI

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92282-4-1

  Format

  A5

  Nr. pagini

  110

   

   

  Cuprinde: Codul familiei, actualizat 2009; Legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului; Legea nr. 273/2004 privind regimul juridic al adoptiei

  Carte indisponibila momentan
  Pret:9.00»7.00RON
 • Codul de procedura civila

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  CODUL DE PROCEDURĂ CIVILĂ

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92007-4-2

  Format

  A5

  Nr. pagini

  184

  Numar de produse pe STOC:44
  Pret:13.00»11.00RON
 • Legislatia Profesiei de AVOCAT

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  Legislaţia Profesiei de AVOCAT

  Din cuprins

  Legea nr. 51/1995, actualizată 2009

  Statutul profesiei de Avocat, actualizat 2009

  Codul deontologic al avocaţilor din Uniunea Europeană

  Programul de pregătire profesională continuă a avocaţilor

  Hotărâri U.N.B.R.

  Pensii şi alte drepturi de asigurări sociale

  Acte şi Formulare utile

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92007-3-5

  Format

  A5

  Nr. pagini

  376

   

  Din 15 August 2011 este disponibila editia a II-a, cu teste grila de verificare a cunostintelor!

   

   

   

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.00»16.00RON
 • Codul muncii

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  CODUL MUNCII

  Cuprins

  Codul Muncii, actualizat 2009

  Legea privind contractul colectiv de muncă

  Contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii 2007-2010

  Legea privind soluţionarea conflictelor de muncă

  Legea sindicatelor

  Legea patronatelor

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92007-9-7

  Format

  A5

  Nr. pagini

  220

  Carte indisponibila momentan
  Pret:16.00»12.50RON
 • Codul civil roman. Codul civil in vigoare; Noul Cod civil (Legea nr. 287/2009)

  Legislatie. Coduri

  Titlul lucrării

  CODUL CIVIL ROMÂN

  Cuprins

  - Partea I: Codul civil în vigoare, actualizat 2009

  - Partea II: Noul Cod civil român (Legea nr. 287/2009)

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92007-8-0

  Format

  A5

  Nr. pagini

  864

  Carte indisponibila momentan
  Pret:33.00»26.50RON
 • Bazele contabilitatii. Text de studiu si aplicatii. Editia a II-a

  Carte universitara

  Titlul lucrării

  Bazele contabilităţii. Ediţia a II-a

  Autori

  Marian Covlea

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2008

  ISBN

  978-973-88153-4-6

  Format

  Academic – B5

  Nr. pagini

  309

  Numar de produse pe STOC:10
  Pret:15.00»12.00RON
 • Analiza-diagnostic economico-financiara. Editia a II-a

  Carte universitara

  Titlul lucrării

  Analiză-diagnostic economico-financiară. Ediţia a II-a

  Autori

  Lect. univ. Marian Covlea

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2009

  ISBN

  978-606-92007-5-9

  Format

  Academic – B5

  Nr. pagini

  251

  Numar de produse pe STOC:10
  Pret:15.00»12.00RON
 • Contabilitate de gestiune. Ediţia a II-a

  Carte universitara

  Titlul lucrării

  Contabilitate de gestiune. Ediţia a II-a

  Autori

  Marian Covlea

  Editura

  Nomina Lex

  Localitatea

  Bucureşti

  Anul

  2008

  ISBN

  978-973-88153-3-9

  Format

  Academic – B5

  Nr. pagini

  308

  Numar de produse pe STOC:10
  Pret:15.00»12.00RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 Next »
 
eXTReMe Tracker